divendres, 3 de juny del 2011

una altra patada als ous!


Em sembla una cabronada! Com pot aquest Conseller, aprofitant que està en funcions i a uns dies de deixar el càrrec, fer aquesta barrabassada? Té a tothom en contra: Professionals, AMPES, sindicats, universitats, partits polítics de les Corts Valencianes a excepció dels seus, clar! Què volen aquesta gent?

A favor d’una escola plurilingüe –Valencià, Castellà i Anglés- estem totes i tots, però les coses no es poden fer així, a la valenta, sense reflexionar, sense consultar amb els professionals, d’avui per a demà i a tota pressa. Quina malifeta amaga darrere de tot açò senyor Conseller? Vosté sap millor que ningú que el que proposa és impossible portar a bon fi, per molts motius, però també sap una cosa ben cert, de moment l’única, que amb aquest model d’escola el Valencià dóna un pas enrere i dificultarà encara més no sols l’aprenentatge, sinó, també, el seu ús social.

Quasi trenta anys d’Escola en Valencià tirats per la borda! Quan se sap que estaven començant a donar bons resultats, sobretot el sistema PEV(Programa d’Ensenyament en Valencià), l’únic que acabava fent alumnes realment bilingües en Valencià i Castellà, o és precisament per això, Sr. Conseller, que es talla de soca-rel tota la feina feta pels professionals, que han posat més voluntat en l’empeny que vostés diners, mitjans i ganes en què funcionara l’Escola en Valencià. Nosaltres, els/les mestres i professorat ens creguem eixe model d’escola que Vosté vol eliminar per una falça escola plurilingüe que naix ja morta abans de començar a funcionar.

Ja n’hi ha prou! Vaja-se’n a casa i deixe’ns tranquils, perquè ens n’ha fet moltes en els seus anys de regnat. El recordarem sempre com un Conseller funest per a l’Educació Valenciana. Vaja! Mai millor dit açò de “funest” i ho dic per la seua veritable professió, perquè d’Educació, no en té ni idea.

3 comentaris:

  1. Aquest és un pla que ve de més amunt, no importa qui estiga de Coseller. La cúpula pepera vol carregar-se tot el que no ensume el seu espnyolisme.

    ResponElimina
  2. Una volta el valencià estiga mort, serà Alejandro Font de Mora qui certifique la defunció.
    No tenen trellat! Són roins!
    Lo més trist és vore com els valencians aplaudim l'odi cap als catalans i ens importa tan poc lo nostre.
    Cal recordar que les gavines arramblen el que poden als abocadors d'escombreries, Són Pura Basura.

    ResponElimina
  3. juli aci ti deixe el meu blog la meua direccio per a que el veges:
    http://blogdedaniurea3.blogspot.com/
    adeuu juli,bona vesprada.

    ResponElimina